VIZIUNE

 Afacerile se fac, in primul rand, intre oameni. Daca exista respect si bun-simt restul vine de la sine.

VALORI

Orice relatie buna este bazata pe COMUNICARE  DE CALITATE. Daca putem intelege nevoile clientilor nostri, prin experienta acumulata vom putea oferi cele mai potrivite solutii.

Ducem la capat orice proiect pe care il incepem, fie ca este vorba de tamplaria pentru o garsoniera sau pentru un ansamblu de locuinte, cu maxima SERIOZITATE astfel incat clientii sa fie multumiti de parteneriatul cu noi si sa ne recomande si altor clienti.

Ne place sa credem ca suntem mai mult decat un prestator de servicii, un real PARTENER in proiectele de constructie sau reamenajare pe care clientii nostri le intreprind.

DESPRE NOI

Am pornit pe acest drum in urma cu 13 ani, mai exact in ianuarie 2004, cu determinare si entuziasm. Am muncit mult, am invatat din greseli si ni le-am asumat cand a fost cazul, am crescut, ne-am maturizat si ne-am dezvoltat. Am ajuns sa ne specializam in acest domeniu al tamplariei PVC cu geam termopan. Am tratat cu seriozitate orice lucrare contractata. Am considerat ca, atata timp cat oferim produse si servicii de calitate, la un pret corect, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Suntem activi pe piata locala si ne dezvoltam in continuare, alaturi de partenerii nostri.

Oferim solutii complete pentru ferestre si usi din PVC cu geam termopan.

Folosim NUMAI PROFILE CLASA A, FERONERIE IMPORT GERMANIA SI STICLA IMPORT FRANTA.

Intr-o piata in care concurenta este foarte mare diferentele de pret pentru produse similare nu pot fi mai mari de cateva procente, in functie de optimizarea proceselor de productie. Orice reducere majora de cost se poate face NUMAI prin REDUCEREA CALITATII materialelor folosite (profile cu pereti mai subtiri, armatura mai subtire sau inexistenta pe alocuri!, feronerie de proasta calitate, sticla ieftina) ceea ce duce, evident, la o perioada de exploatare mult mai scurta.

Partenerii Nostri

Contacteaza-ne !

Pentru o oferta de pret sau orice alta intrebare iti stam la dispozitie
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SHOWROOM 1: Brasov, Oltet 36

Tel: 0268.420.311

Email: office@hausmeister.ro

 

Program:

Luni - Vineri: 9 - 18

Comments are closed.