CEA MAI FRUMOASĂ LATURĂ A CONFORTULUI

 Imagini pentru salamander logo

Cei care ştiu să pună preţ pe confortul locuinţei lor vor găsi în sistemul Streamline, soluţia optimă. Seria de profiluri Streamline AD şi Streamline MD reuneşte siguranţa, protecţia termică şi protecţia fonică, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curăţat ale ferestrelor din material sintetic Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilităţii şi simplităţii în curăţare. Aveţi aproape tot ce vă trebuie pentru a vă simţi bine acasă.

PENTRU O ATMOSFERĂ PLĂCUTĂ ACASĂ

Salamander Streamline AD este alegerea perfectă pentru toţi cei care vor să le confere o notă aparte celor patru pereţi de acasă. Selecţia largă de geometrii de profil vă poate transforma casa într-o ambianţă plină de stil. Partea cea mai bună: Salamander Streamline AD asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus. Cea mai modernă tehnologie de ferestre, cu 5 sau 7 camere, adâncime constructivă de 76 mm şi 2 planuri de etanşare, care oferă o protecţie termică şi fonică optimă, dar şi cel mai înalt grad de siguranţă.

DATE:

/// Profil cu 5 resp. 7 camere

/// Etanşare falţ

/// Adâncime constructivă: 76 mm

/// până la Uw = 0,77 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

/// Protecţie fonică: până la 47 dB

/// Siguranţă la efracţie: până la RC 2

/// Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare, pliante şi oscilo-paralele

Contacteaza-ne !

Pentru o oferta de pret sau orice alta intrebare iti stam la dispozitie
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SHOWROOM 1: Brasov, Oltet 36

Tel: 0268.420.311

Email: office@hausmeister.ro

 

Program:

Luni - Vineri: 9 - 18

Comments are closed.